Hva er anabole steroider?

Mange mennesker er ikke så kunnskapsrike innen sportsernæring, så vel som forskjellige kosttilskudd, de tror at alt dette er skadelig, inkludert steroider. Men hva er steroider, og skader de virkelig kroppens helse og funksjon? La oss finne det ut.

Hva er steroider?

Generelt er dette stoffer som oppnås ved bruk av kjemiske reaksjoner, med deres hjelp akselererer kroppen og øker prosessen med proteinsyntese, og i aktiv modus oppstår et sett med muskelmasse. Profesjonelle idrettsutøvere, ikke bare kroppsbyggere og styrkeløftere, bruker dem til å bygge muskler, så vel som å komme seg etter tung og svekkende fysisk anstrengelse. Det er verdt å merke seg at det er stor likhet mellom steroider og det mannlige hormonet testosteron.

Effekten av forbruk.

Det er verdt å merke seg at steroider for muskelvekst er delt i henhold til prinsippet om arbeid i to underarter, nemlig anabole og androgene. Det er viktig å forstå at de trenger inn i alle vev, uten problemer, inkludert hjernen. På grunn av dette kan en person øke nivået av irritabilitet, selvkritikk kraftig, mens tiltrekningen til det motsatte kjønn også økes betydelig. I tillegg kan skade også forekomme i fysisk form, nemlig forskjellige utslett på huden. Belastningen på hjertet ditt øker også betydelig, det er også viktig å huske og ta hensyn til dette når du tar medisiner.

Selger steroider

Eventuelle anabole stoffer er medikamenter som er strengt kontrollert, men faktisk er det nesten ingen som gjør det. Alle kan bestille narkotika som er av interesse for ham via internettressursene, og deretter bare hente dem via post. Selvfølgelig kan du holdes strafferettslig ansvarlig for steroider i Russland, men sannsynligheten for at du blir arrestert er minimal. Spesielt hvis du ikke levende annonserer det faktum at du bruker dem.

Generelt er steroider naturlig ikke trygge for kroppen, men hvis alt gjøres riktig og riktig, kan du minimere de negative konsekvensene og forbedre den positive effekten betydelig. Dermed kan du få muskelmasse, uten å skade kroppen.

Det er mange idrettsutøvere som tok og tar anabole stoffer og lever generelt med dette. Det viktigste er å nærme seg alt gjennomtenkt, det er ønskelig å ha en trener eller en person som kan kontrollere doser og fortelle deg hvordan du gjør alt riktig.

MENU