Gjenoppretting etter å ha tatt steroider Etter-syklusterapi (PCT)

Etter at du har tatt anabole steroider, er det viktig å kunne komme seg ordentlig, ellers vil det påvirke atletens helse, så vel som hans hormonelle bakgrunn, negativt. Faktisk utgjør ikke steroider en stor trussel mot menneskekroppen, hvis viktigheten av å gjenopprette etter en syklus med steroider er på nivå med inntaket. Siden det er viktig å bruke tilstrekkelig tid til dette stadiet.

Når skal du starte gjenoppretting etter en syklus

Generelt velger alle når, man begynner i løpet av syklusen, tar antiøstrogener, gonadotropin. Antiøstrogener hjelper med å bli kvitt overflødig østrogen, noen steroider har en tendens til å konvertere (bli til et kvinnelig hormon). Og noen begynner å komme seg etter syklusen, alt avhenger av hvilke medisiner idrettsutøverne tar. Det er kortvirkende medisiner i 6-12 timer, og det er langtidsvirkende medisiner i 2-7 dager.

Tap av muskelmasse.

Etter å ha fullført syklusen, vil du begynne å gå ned i vekt aktivt, så du har en veldig viktig oppgave for å bevare de oppnådde musklene maksimalt. Tap er uunngåelig, det er nødvendig å behandle dette med forståelse, så rett alle anstrengelser for å minimere det. Mengden tap avhenger av følgende faktorer:

  • Jo større doser, jo mer taper du.
  • Jo lenger syklusen er, desto lenger vil tilbakespillingen finne sted etter. Derfor er det verdt å forstå at det ikke er noe fast svar på spørsmålet: “hvor lenge varer utvinningen etter en syklus med steroider?”, For hvert tilfelle er denne indikatoren forskjellig.

Hvordan redusere muskeltap under utvinning etter en syklus med steroider.

  • Først av alt, vær oppmerksom på arbeidet med den hormonelle bakgrunnen, siden du må returnere mengden testosteron som frigjøres til det kjente nivået.

  • Gjenopprette mannlig kraft.

  • Rehabiliter leveren, som fungerte i økt produktivitetsmodus.

  • Riktig ernæring, og spesielt nivået av godt kolesterol.

  • Gjør trening enklere, ettersom du ikke lenger kan jobbe med samme vekter som når du tar steroider.

Generelt er de grunnleggende reglene for å komme seg fra en syklus av steroider normalisering av hormonell bakgrunn, ved hjelp av medisiner og opprettholder riktig ernæring, søvn og trening. Rehabiliteringsmedisiner spiller en stor rolle, for uten dem vil kroppen ikke være i stand til å normalisere sitt arbeid. Du kan gjøre deg kjent med den nødvendige listen over stoffer mer detaljert på forskjellige fora eller fra intervjuer av profesjonelle idrettsutøvere. Generelt er det ikke så vanskelig å komme seg hvis du gjør alt riktig og følger dosene du trenger.

 

MENU