Vi respekterer hver enkelt av våre kunder som individer. Derfor er vi alltid her for å hjelpe deg med å velge riktige produkter og gi veiledning om riktig bruk. Som et resultat har mange av våre kunder blitt langsiktige kunder og medlemmer av samfunnet vårt.

Vi kan stolt erklære at alle våre produkter er ekte og originale. Vi jobber direkte med de viktigste farmasøytiske produsentene, noe som lar oss garantere utmerket kvalitet til den beste prisen. For å bekrefte originaliteten til våre steroider, kan du skrive inn den spesielle bekreftelseskoden, som finnes på produktemballasjen, på de offisielle nettsidene til produsentene.

 

Fordelene med å handle hos oss:

Flott service

Vi legger spesiell vekt på service. Vi jobber 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, vi er klare til å svare på dine spørsmål når som helst.

Sikre betalinger

Alle praktiske betalingsmåter er tilgjengelige, og diskresjon er en topp prioritet for oss. Når du legger inn en bestilling garanterer vi fullstendig konfidensialitet og anonymitet.

Rask forsendelse

Vi setter pris på kundenes tid, det er derfor vi prøver å sende bestillinger så raskt som mulig. Maksimal tid for å gjøre og sende bestillingen er 3 dager.

Store rabatter

Vi tilbyr et fleksibelt system med rabatter for vanlige kunder samt gratis frakt for bestillinger over et visst beløp

Overkommelige priser

Originale steroidprodukter kan være ganske kostbare på lang sikt, så vi gjør prisene på produktene våre så lave som mulig for å gjøre dem mer rimelige for deg.

Ekspertråd

Du kan rette eventuelle henvendelser du har til våre konsulenter, alle aktuelle profesjonelle idrettsutøvere selv. Alle konsultasjoner er helt gratis!

Du har kommet til rett sted hvis du ønsker å øke muskelstyrken raskt, gå ned i vekt, komme i form eller forbedre din generelle helse!

MENU