Vi kan med stolthet erklære at alle produktene våre er originale. Vi jobber direkte med produksjonsanlegg, noe som gjør at vi kan garantere utmerket kvalitet. For å verifisere originaliteten til steroider, er det nok å legge inn spesielle bekreftelseskoder som er plassert på produktemballasjen på produsentens offisielle nettsteder. Vi forsikrer deg om at resultatet blir positivt. Vi garanterer deg maksimal anonymitet. Dette betyr at dataene dine aldri vil nå tredjeparter, og kan også slettes permanent fra butikkens base på din forespørsel. Vi garanterer også levering i rett tid, uten forsinkelser eller feil. Vi respekterer og verdsetter kundene våre, derfor er vi alltid åpne for dialog i alle spørsmål.

Hvorfor velge oss?

Produktkvalitet I vår butikk presenteres bare originale produkter fra produsenter. Vi tester og verifiserer produktet vårt regelmessig.

Service

Vi er spesielt oppmerksomme på service. Vi jobber 24/7, vi er klare til å svare på spørsmålene dine når som helst.

Gratis frakt

Vi tilbyr gratis frakt på bestillinger av et visst beløp. Flere detaljer på rabatt siden.

Rask sending

Vi verdsetter kundenes tid, så vi prøver å sende bestillinger så raskt som mulig. Maksimum tid for å danne og sende bestillingen er 3 dager.

Rabatter

Vi tilbyr et fleksibelt system for rabatter for vanlige kunder. Dessuten arrangerer vi salg for alle. Flere detaljer på rabatt siden.

Bestillingspris

Det er ingen minimumsbestillingsbeløp i vår nettbutikk. Du kan bestille til og med 1 blister per prøve.

Vi garanterer:

Sende varer

Vi garanterer 100% sending av varene. Etter å ha bestilt hos oss, kan du være 100% sikker på at du vil motta den. Ingen force majeure-forhold kan forhindre dette.

Produktkvalitet

Vi garanterer kvaliteten på alle produktene våre. Vi samarbeider direkte med produsenter, noe som garanterer maksimal kvalitet på varene. Vi sjekker og tester også produkter, noe som eliminerer sjansen for å få en batch av lav kvalitet fra produsenter.

Refusjon

Vi garanterer full refusjon hvis varene ikke når deg. Ved dette garanterer vi også at du vil motta pakken din 100%. For retur av midler er videoutpakking obligatorisk (i tilfelle en tom pakke).

Anonymitet

Vi garanterer 100% anonymitet for våre kunder. Sørg for at dataene dine ikke når tredjeparter. På den første forespørselen vil vi slette all informasjon om bestillingene dine.

 

MENU