De mest populære steroide mytene

Mange er redde for steroider, sportsernæring, så vel som andre stoffer som er forbundet med kroppsbygging og styrkeløft. Dette er mest sannsynlig forårsaket av et stort antall myter og rykter som ble aktivt sirkulert for rundt tjue år siden. Nå vil du lære alle de grunnleggende mytene om steroider, som i intet tilfelle ikke kan tros. Mange idrettsutøvere er overrasket, som i tiden med internett og digital teknologi, tror noen fremdeles på det eldste sladder og rykter som er hørt andre steder, mens de ikke har bevis, verken praktisk eller vitenskapelig.

1. Infertilitet og impotens.

Det første som kommer til å tenke når en uvitende person blir fortalt om steroider, er at alle pitching-impotente mennesker som ødela deres maskuline kraft med en rekke medikamenter. I løpet av syklusen med å ta steroider blir en mann så energisk at kroppen begynner å kreve flere seksuelle handlinger per dag. Men etter slutten av syklusen forsvinner denne effekten naturlig nok, men likevel går libido tilbake til sin normale form, som før man tok steroider. Det er verdt å merke seg at det likevel var tilfeller da utøverne brukte medisinene feil og ble impotente, noen på samme tid “kom tilbake til tjeneste” etter flere måneders behandling. Men du må være forsiktig! Det er nødvendig å bestå test for hormoner før og etter administrering, ta en syklus med PCT (restaurering av hormoner). I utgangspunktet ble det mottatt problemer av folk som ikke forsto dette i det hele tatt og tok store doser steroider og ikke riktig, men ikke engang hørte om utvinning (PCT).

2. Uten steroider kan de samme resultatene oppnås.

Dette er også vanlige myter om steroider, da forskjellige stoffer gir kroppen din en utrolig mengde stoffer som trengs for å bygge muskler. For å oppnå de samme resultatene på et normalt kosthold, må du være et ekte monster med ødelagt genetikk. Slike tilfeller har vært i historien, men det er mindre enn tre av dem, så vi kan si med tillit at uten bruk av narkotika vil det ikke være noe fantastisk resultat.

3. Kampen mot steroider i profesjonell sport gjør at idrettsutøvere gir opp disse stoffene.

Denne regelen gjelder ikke bare representanter for kroppsbygging, men også for alle idrettsutøvere generelt. På grunn av strenge dopingregler oppdager laboratorier ganske enkelt stoffer som lar deg omgå alle slags kontroller og la en idrettsutøver ubemerket i bruk av steroider eller andre forbudte medisiner.

4. Etter å ha tatt steroider vil du bli som Arnold Schwarzenegger.

En annen myte, faktisk, bruk av steroider vil ikke gjøre deg til en enorm rull. I tillegg til steroider, må du ordentlig, vanskelig å trene, spise godt. Effekten vil ikke være veldig stor i en dose steroider, i tillegg må du kunne beholde den oppnådde effekten! De fleste uerfarne idrettsutøvere rekrutterer umiddelbart etter syklusen og slår sammen alt de har skrevet, de blir blåst av som baller. Dette kalles tilbakeslagfenomenet, og dette er fordi atletens testosteroninnhold etter slutten av syklusen faller kraftig, på syklusen tar atleten det mange ganger mer enn kroppen produserer! Og etter endt kurs er stoffet avbrutt, derfor reduseres produksjonen av eget testosteron, og kroppen med et lavt nivå av testosteron kan ikke holde tritt med et slikt volum masse og tømme det. En PCT gjøres for å holde den oppnådde massen maksimalt, og slik at tapene er minimale, og også gjenopprette kroppen din (lever, nyrer, hjerte, testikler osv.

Og så, nå som du har lært de viktigste mytene om steroider, er det viktig å ikke stole på ryktene og sjekke alt sagt av noen personlig. Bruk forskjellige kilder til dette, prøv å spre bare sannferdig informasjon, for bare på denne måten vil vi være i stand til å overvinne alle de etablerte mytene om steroider.

MENU